Λ. Ελευθερίας 29 (Αμφιθέας), Άλιμος

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Επικοινωνία

Λ. Ελευθερίας 29 (Αμφιθέας), Άλιμος

210 72 51 600

ESPA

Social Media [Στρατηγική]

Γνωρίζετε ότι τα μέσα κοινωνική δικτύωσης είναι σημαντικά για την διαδικτυακή σας επιτυχία; Η ενεργή παρουσία της κάθε επιχείρησής σας στα social media και η κατάλληλη στρατηγική προσαρμοσμένη στους εκάστοτε στόχους, είναι το area of expertise μας.

Όραμά μας να παρέχουμε στους συνεργάτες μας στοχευμένες λύσεις σε συγκεκριμένες ανάγκες προώθησης και διαφήμισης.

Hear from our global managing partner

Η ομάδα [Keywe]

Για αυτόν τον λόγο, έχουμε δημιουργήσει έναν έξυπνο μηχανισμό 360° marketing που ταιριάζει σε κάθε επιχείρηση. Το Grafima δημιούργησε την ομάδα της Keywe Business Solutions, εξειδικευμένη στους τομείς του Digital Marketing, η οποία αναλαμβάνει τη διαχείριση των εταιρικών σας social media, μετατρέποντάς τα σε ένα πολύτιμο εργαλείο για την επιχείρηση σας.

Διαχείριση [Social Media] σε 4 Βήματα

1. Στρατηγική Social Media

Η διαδικασία ξεκινάει με την αξιολόγηση της ψηφιακής παρουσίας και των στόχων της επιχείρησης. Με βάση το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε, την εικόνα του brand και το ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα (USP), καλούμαστε να χαράξουμε μια νέα 360° στρατηγική.

2. Δημιουργία περιεχομένου

Μια εικόνα ή βίντεο που συνοδεύεται από το σωστό μήνυμα είναι το κλειδί για επιτυχημένο social media περιεχόμενο. Η ομάδα μας αναλαμβάνει τη δημιουργία optimized υλικού, graphic design, παραγωγή φωτογραφιών & video, ώστε να επικοινωνηθεί το σωστό λεκτικό περιεχόμενο στην καλύτερη δυνατή μορφή του.

3. Αξιολόγηση & Reporting

H μεθοδευμένη και λεπτομερής παρακολούθηση των ενεργειών μας είναι αναπόσπαστο κομμάτι του ψηφιακού αποτυπώματος. Η social media στρατηγική μας και το ημερολόγιο προγραμματισμένων δημοσιεύσεων αξιολογούνται στο τέλος κάθε μήνα μαζί με τα key metrics του λογαριασμού.

4. Επαναπροσδιορισμός Στρατηγικής

Κατά την διάρκεια του reporting, αναπροσαρμόζουμε τη στρατηγική μας όπου χρειάζεται με γνώμονα την βελτίωση της απόδοσης και την επίτευξη του εκάστοτε στόχου. Τα social media είναι ένας ζωντανός οργανισμός και χρειάζονται διαρκή παρακολούθηση και συνέπεια για την εξασφάλιση επιτυχημένων αποτελεσμάτων.

Από το Social Media Strategy και το Performance Marketing μέχρι το Web Design και το Event Management, είμαστε αφοσιωμένοι στο brand σας, προσπαθώντας να βρούμε τον πιο δημιουργικό και πρωτότυπο τρόπο να πετύχουμε τον στόχο μας και να εξελισσόμαστε συνεχώς.

Ενδιαφέρεστε;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν

Ζητήστε [Προσφορά]

Θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα