Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Επικοινωνία

Λ. Ελευθερίας 29 (Αμφιθέας), Άλιμος

210 72 51 600

[Σχεδιασμός Λογοτύπου] για την εταιρεία σας ή να ανανεώσετε το παλιό σας λογότυπο

Σχεδιασμός Λογοτύπου, μοντέρνος, πρωτότυπος, με δημιουργικότητα από την έμπειρη ομάδα των γραφιστών μας η οποία απαρτίζεται από ανθρώπους με μεράκι που ενημερώνονται διαρκώς για τις νέες τάσεις στο graphic design. Μαζί τους, θα συζητήσετε για την εικόνα που θέλετε να έχει η επιχείρησή σας, ώστε να σχεδιάσουν ένα λογότυπο που θα ανταποκρίνεται στη φιλοσοφία και το προφίλ που θέλετε να χτίσετε.

Ο σχεδιασμός λογοτύπου για Εταιρική Ταυτότητα δεν είναι μία εύκολη υπόθεση. Το λογότυπο κάθε εταιρείας, εγείρει στον πιθανό πελάτη της συναισθήματα και μεταφέρει εικόνες μέσω των χρωμάτων, της γραμματοσειράς, των γραμμών και των καμπύλων. Κάθε λεπτομέρεια παίζει ρόλο και η ομάδα των γραφιστών μας θα σας βοηθήσει να σχεδιάσετε ένα λογότυπο που θα είναι σύμφωνο με τις απαιτήσεις σας και θα ανταποκρίνεται στις ανάγκες της επιχείρησής σας.

Στη συνέχεια, αφού προχωρήσουμε στην επιλογή του λογοτύπου, οι γραφίστες μας θα το προσαρμόσουν στην εταιρική σας ταυτότητα σε όλα τα έντυπά σας. Έτσι, η εικόνα σας θα είναι απόλυτα προσεγμένη, δίχως να αφήνετε τίποτα στην τύχη.

Δείγματα [Λογοτύπων] από το Grafima

Ενδιαφέρεστε;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν