Λ. Ελευθερίας 29 (Αμφιθέας), Άλιμος

Καλάθι

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.

Επικοινωνία

Λ. Ελευθερίας 29 (Αμφιθέας), Άλιμος

210 72 51 600

ESPA

Ψηφιακές Εκτυπώσεις

Ψηφιακές εκτυπώσεις

Ιδιαίτερα χαρακτηριστικά αυτής της τεχνολογικής επανάστασης, στις εκτυπώσεις, που έφερε η ψηφιακή εκτύπωση, είναι η ευελιξία και η ταχύτητα. Με την συγκεκριμένη μέθοδο εκτύπωσης καλύπτεται η ανάγκη για επιλεγμένες εκτυπώσεις, κατευθείαν από ηλεκτρονικό αρχείο, γεγονός που μας επιτρέπει να αποφύγουμε τη χρονοβόρα διαδικασία των ενδιάμεσων σταδίων (φιλμ, μοντάζ και τσίγκοι) που χρειάζεται η offset εκτύπωση. Επιπλέον, η ψηφιακή εκτύπωση καλύπτει επικοινωνιακές ανάγκες μέσα από πολύ ιδιαίτερες εφαρμογές, όπως είναι η εκτύπωση κατά παραγγελία (print on demand) και η τεχνολογία των μεταβλητών δεδομένων.

Χαρακτηριστικά

0

ΤΑΧΥΤΗΤΑ

0

ΠΟΙΟΤΗΤΑ

0

ECO-FRIENDLY

Πιστοποιήσεις

ISO 9001

ISO 14001

Τι είναι ψηφιακή εκτύπωση;

Ψηφιακή Εκτύπωση Η ψηφιακή εκτύπωση τα τελευταία χρόνια γίνεται όλο και πιο δημοφιλής. Είτε χρειάζεστε επαγγελματικές κάρτες, είτε χρειάζεστε ένα μικρό αριθμό φυλλαδίων για την εκδήλωση που οργανώνετε τελευταία στιγμή, η ψηφιακή εκτύπωση είναι η καλύτερη και γρηγορότερη επιλογή.

Η ψηφιακή εκτύπωση είναι μια σύγχρονη μέθοδος παραγωγής που παράγει εκτυπώσεις από ηλεκτρονικά αρχεία. Είναι μια εναλλακτική λύση σε παραδοσιακές μεθόδους. Εξαλείφει πολλά από τα μηχανικά βήματα που απαιτούνται για τη συμβατική εκτύπωση, όπως η παραγωγή φιλμ και άλλες περίπλοκες διαδικασίες.

Πώς λειτουργεί η ψηφιακή εκτύπωση Με τη μέθοδο της ψηφιακής εκτύπωσης, μια εικόνα αποστέλλεται απευθείας στον εκτυπωτή σε αρχεία PDF, TIFF, PSD ή σε άλλες μορφές. Σε αντίθεση με τη συμβατική εκτύπωση, δεν υπάρχουν στάδια προεκτύπωσης μεταξύ των ψηφιακών αρχείων – εγγράφων και του τελικού προϊόντος. Δεν υπάρχει επίσης ανάγκη για εξοπλισμό κατάλληλης μορφοποίησης όπως πλάκες φιλμ ή χημικές ουσίες φωτογράφισης.

Οι ψηφιακές εκτυπώσεις έχουν τέλεια αποτελέσματα, όταν τα ακόλουθα στάδια παραγωγής γίνονται με ακρίβεια :

Το αρχείο δημιουργείται με καθαρή και ευκρινή εικόνα – σε υψηλή ανάλυση- ώστε να ικανοποιεί τις απαιτήσεις του μεγέθους της εκτύπωσης.
Τα σημεία κοπής προστίθενται ανάλογα με τις ανάγκες του τελικού αποτελέσματος.

Το επόμενο στάδιο είναι η εξασφάλιση χρήσης όσο το δυνατόν περισσότερης επιφάνειας χαρτιού για την εκτύπωση, προκειμένου να καταστεί αποτελεσματική η εργασία και να μειωθεί η ποσότητα των απορριμμάτων χαρτιού.

Πριν την διαδικασία της εκτύπωσης, το αρχείο ηλεκτρονικού εγγράφου (η εικόνα ή το κείμενο που θα εκτυπωθεί) θα πρέπει να μετατραπεί σε μορφή αρχείου BMP, TIFF, GIF ή JPEG. Ανάλογα με το λογισμικό που χρησιμοποιείται, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και αρχεία PDF για εκτύπωση.

Γιατί ψηφιακή εκτύπωση;

Η ψηφιακή εκτύπωση αποτελεί επανάσταση για τη βιομηχανία εκτυπώσεων. Παρέχει περισσότερες επιλογές, χαρακτηριστικά και ευελιξία από παλαιότερες μεθόδους, όπως η εκτύπωση offset. Με την ψηφιακή εκτύπωση τα τυπωμένα υλικά, έχουν ακριβή απόδοση της λεπτομέρειας που σχεδιάσαμε. Ενδείκνυται για τις περιπτώσεις που οι ανάγκες των πελατών συνίστανται σε παραγωγή οικονομικά αποδοτική, υψηλής ποιότητας και σύντομη έγχρωμη εκτύπωση στο ταχύτερο δυνατό χρονικό διάστημα.
Παρακάτω θα βρείτε έναν οδηγό που θα σας βοηθήσει να κατανοήσετε τα πλεονεκτήματα της ψηφιακής εκτύπωσης.

Οφέλη από την ψηφιακή εκτύπωση : Ταχύτητα Τα λιγότερα βήματα στη διαδικασία εκτύπωσης έχουν ως αποτέλεσμα το τελικό προϊόν να παραδίδεται γρηγορότερα. Σε αντίθεση με την παραδοσιακή εκτύπωση offset (που απαιτεί τη χρήση πινάκων για τη μεταφορά της εικόνας ή του κειμένου σε χαρτί), η ψηφιακή εκτύπωση περιλαμβάνει την αποστολή αρχείων από έναν υπολογιστή κατευθείαν στον ψηφιακό εκτυπωτή, γεγονός που επιτρέπει γρήγορη εναλλαγή για μικρότερες εργασίες.

Υψηλή ποιότητα Προσφέρει εντυπωσιακή ποιότητα και συνέπεια σε σχέση με τις άλλες επιλογές. Τα χρώματα εμφανίζονται τέλεια στις εκτυπώσεις και δεν υπάρχουν προβλήματα με σκληρές γραμμές. Με την ψηφιακή εκτύπωση, η ποιότητα της τελευταίας κάρτας ή του φυλλαδίου σε μια παρτίδα είναι ίδια με την ποιότητα της πρώτης.

Ικανότητα εκτύπωσης μικρής παραγωγής Εάν χρειάζεστε μια μικρή ποσότητα επαγγελματικών καρτών, φυλλαδίων ή company profiles, τότε η ψηφιακή εκτύπωση είναι το κλειδί. Λόγω της διαδικασίας που αναφέρθηκε παραπάνω, είναι εύκολο να εκτυπώσετε ό,τι χρειάζεστε – ακόμη και σε πολύ μικρή ποσότητα – σε μηδενικό χρόνο.

Συμπέρασμα

Δεν υπάρχει κανένας λόγος να μην επιλέξετε την ψηφιακή εκτύπωση για εκτυπώσεις λίγων τεμαχίων, υψηλής ποιότητας και εντυπωσιακού αποτελέσματος Η ψηφιακή εκτύπωση σπαταλά λιγότερο χαρτί και χημικές ουσίες, καθιστώντας την, θετική περιβαλλοντική επιλογή, για την επόμενη δουλειά σας. Επιτρέπει επίσης, γρήγορα αποτελέσματα, μοναδική χρωματική απόδοση, χωρίς επιβράδυνση της συνολικής εργασίας. Υπάρχουν βεβαίως, θετικά όχι μόνο στις ψηφιακές εκτυπώσεις αλλά και στις offset. Η κάθε μία έχει τον σκοπό της. Σε επόμενο άρθρο θα αναλύσουμε τα πλεονεκτήματα των offset εκτυπώσεων. Εξαρτάται πραγματικά από το είδος της εργασίας ή του προϊόντος που χρειάζεστε, ως προς το ποια διαδικασία θα λειτουργήσει καλύτερα.

Εάν έχετε ανάγκη εκτυπώσεων, από επαγγελματικές κάρτες έως ειδικές εκτυπώσεις μεγάλων διαστάσεων μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλέφωνα: 2107251600 – 2109210202, ή στο email : [email protected]

Θα σας εξυπηρετήσουν επαγγελματίες που γνωρίζουν την διαφήμιση και τις γραφικές τέχνες και θα σας δώσουμε λύσεις στις ανάγκες σας.

Το moto μας είναι : Print your dreams και κάνουμε ακριβώς αυτό.
Σχεδιάζουμε και εκτυπώνουμε τα όνειρά σας!

Ενδιαφέρεστε;

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατόν